Client: Rejects Department Store

Location: Kirkcaldy Scotland

Time Scale: 3 day installation

Design Team: Sign Plus Limited

Challenge

To design and install new corporate branding to the external fascia of the building including high level large scale built up stainless steel letters.

Approach

The public foot path was cordoned off to allow access for the mobile scaffold towers . Existing signage was removed , the building was then painted in preparation for the new branding to be installed. Templates were applied to the building to mark out suitable drill points for each letter. The fitting crew installed 1m high built up stainless steel REJECTS sign at high and further two Rejects Department Store signs at the lower levels.

Results

The result is a more attractive high street store, showcasing the newly branded 2 story building. This led to a further requirement for internally applied window graphics.

 

Related Projects